la pel·lícula de l'edu

Una mica més sobre mi

Des de ben petit, la meva mare em diu que em quedava embadalit mirant els anuncis de la televisió. També que m'agradava dibuixar la casa dels meus somnis, com si m'hagués convertit en arquitecte, o que mirava molts documentals de l'antiga Roma, digne d'un historiador.

Dues setmanes després d'acabar la Selectivitat, un amic em va dir que faria Publicitat i Relacions Públiques. Això em va obrir els ulls, aquesta carrera tenia tot el que volia, una oportunitat de marxar de casa, ja que no es feia a Lleida, i el nom sonava bé... no necessitava més, ja estava fent les maletes, direcció Girona.

La decisió va ser encertada, la comunicació em va apassionar des del primer moment, i un cop ens van fer les classes de Disseny Gràfic i Creativitat, vaig veure que el meu camí anava en aquesta direcció.

Vaig fer pràctiques en agències de publicitat grans i petites, vaig fer un curs de Creativitat a l'estiu del 2018 i el màster de Direcció d'Art en Publicitat a Barcelona per aconseguir el que es va convertir en el meu somni, ser Director d'Art Creatiu.

I ara aquí estic, perseguint el meu somni i sumant experiències que us he  intentat ensenyar en aquest espai.

M'apassiona

Practicar esport

Tot i no tenir un cos d'atleta, considero que soc esportista. Intento practicar tots els esports que, casualment, estan de moda.

Tota la vida he estat porter de futbol, i també faig bicicleta, jugo a pàdel, i de tant en tant escalo, faig surf i snow.

Mirar películes

Això ho he agafat de la meva àvia, es pot passar tot el dia mirant pel·lícules dels anys 50 i que ha vist mil cops.

Intento veure pel·lícules clàssiques i de culte, de les quals agafo referències per aplicar-les a la feina, ja siguin conceptes, com les formes de representar-los. 

Viatjar i explorar

Un altre cop una cosa mainstream... Només falta que digui que ho faig per descobrir-me a mi mateix i bla bla bla.

La realitat és que em considero una persona curiosa i m'encanta descobrir noves cultures, veure tots els monuments i museus possibles, i caminar per indrets que inspirin.

Dibuixar i llegir

M'encanta aquella sensació d'endinsar-me en un món diferent i trobar noves narratives. De fet, estem escrivint-ne una  juntament amb un amic, és dirà Nòmada.

Dibuixar també és intrínsec en mi, des que tinc memòria que dibuixo, i sembla que se'm dona bé, doncs de petit vaig guanyar alguns premis!

CONTACTE

Tens un projecte en ment?

Em pots escriure sense cap compromís, i si ens caiem bé, podem começar a col·laborar 😉